Viisi harhaanjohtavaa paikkaa kodin sisällä sinun on aloitettava siivous nyt

Viisi harhaanjohtavaa paikkaa kodin sisällä sinun on aloitettava siivous nyt

Jotkut kotisi alueet eivät ole puhtaita, mutta et tiedä katsomalla niitä. Tämä tarkoittaa, ellet tiedä ongelma-alueista, et voi ratkaista niitä, joten aiomme tarkastella muutamia yleisiä paikkoja, joista kaikki näyttävät kaipaavan.

Faneidesi päällä

Jos sinulla on kattotuulettimia, vietätkö todella aikaa niiden puhdistamiseen? Kun katsot heitä ylöspäin, ne saattavat näyttää puhtailta, mutta ellei sinulla ole kaulaa kuin kirahvi, et näe kaikkea pölyä kerääntyvän niiden päälle. Kun käynnistät tuulettimet, osa pölystä pääsee ilmaan, ja vaikka et näe sitä, hengität sen silti sisään. Tämä on vieläkin tärkeämpää, jos jollakin perheessäsi on allergioita ja toivottavasti asiat paranevat heille tästä lähtien.

Jääkaapin laatikot

Jostain outosta syystä luulen, että useimmat ihmiset ajattelevat, että jääkaapin laatikot pysyvät puhtaina ikuisesti, ja sillä on ehkä jotain tekemistä sen kanssa, mitä he asettavat niihin. Jos pidät vihanneksia vain laatikoissasi, ne eivät likaa, eikö? Tietysti ne likaantuvat, ja jos pidät lihaa niiden päällä, mehut saattavat jopa alkaa tippua sisälle. Siksi sinun tulisi ottaa ne säännöllisesti pois ja pestä ne saippuavedellä, jotta bakteerit pysyvät poissa.

Kourujen sisällä

Tämä on toinen ongelma, johon voimme vaikuttaa kirahvi-niska-oireyhtymään, koska jos et näe kourujen sisällä, on helppo olettaa, että ne ovat tyhjät. Se ei auta, kun kuulet veden valuvan putkistoon, mutta se, että vesi löytää tiensä maahan, ei tarkoita, etteivät ne ole täynnä lehtiä ja muita outoja asioita. Aloita puhdistaminen vähintään kahdesti vuodessa, ja sinun on parasta olla valmis puhdistamaan ne syksyn jälkeen, kun ne täyttyvät huipulta puista pudonneet lehdet.

Keittiön pesuallas

Keittiön pesuallas on päällä ja näet veden osuvan pesualtaan sivuihin, joten en ole yllättynyt siitä, että luulet niiden olevan puhtaita. Vaikka näkösi ei näyttäisi olevan likainen, näkösi ei ole tarpeeksi hyvä bakteerien havaitsemiseksi, joten lopeta pesuallas pesu kylmällä vedellä ja märällä liinalla. Jos haluat puhdistaa sen oikein, sinun on käytettävä desinfiointiainetta, ja jos sinulla on jätealtaita pesuallasasi, sinun on huuhdeltava suolaa ja jääkuutioita alas päästäkseen tahroihin, joita et pääse lähelle .

Puhdista ilmansuodattimet

Voit kuvitella hämmennystä, jonka tunnet, jos soitat ilmastointihuoltoon, koska ilmastointilaitteesi ei toimi ja hän kertoo sen johtuvan siitä, että suodattimet ovat tukossa. Hän tasoittaa mukavan määrän rahaa korjaamaan jotain, jonka olisit helposti voinut tehdä itse. Tämä koskee kaikkia kodissasi olevia ilmansuodattimia, ja ne on vaihdettava säännöllisesti. Voit jopa ostaa pesemäsi tuotteita, jos et halua mennä kauppaan aina, kun tarvitset lisää.