Tutkitaan Melbournen väliaikaisen miekkailun yleisiä tyyppejä

Tutkitaan Melbournen väliaikaisen miekkailun yleisiä tyyppejä

Kasvavat turvattomuuden ja tunkeutumisen tapaukset ovat luoneet tarpeen ihmisille turvata koti, yritykset ja maatilat. Tilapäiset aidat on helppo valmistaa, eivätkä ne vaadi paljon kustannusten ja materiaalien suhteen. Useimmat ihmiset asettavat ne itse ilman ammattilaisen apua. Suurissa kaupungeissa on ollut kiire luoda enemmän tilaa väestönkasvulle, mikä saattaa johtaa yksityisyyden loukkaamiseen muille ihmisille. Tilapäisiin miekkailuihin erikoistuneiden yritysten määrä on noussut Melbournessa, ja määrä kasvaa päivittäin. Tilapäiset aidat voidaan valmistaa useista materiaaleista, kuten:
Metalliverkko
Tyypillisesti metalliverkkoaita on eri leveydellä rang tuumasta 2 tuuman kananlankaan. Ne ovat korkeintaan 2 jalkaa. Leveys ja pituus voidaan säätää haluttuun kokoon, ja jos tarvitset korkeamman aidan, voit laittaa toisen verkon toisen päälle. Upota pylväät maahan säännöllisin väliajoin ja kiinnitä ne verkkoon vetoketjuilla. Ne ovat tehokkaita luomaan häkkejä pieniä eläimiä vastaan.
Muoviverkko
Tämä tulee 2-3 jalkaa korkealla ristikkäisellä vinyylillä. Aukot ovat 1 tuuman leveät. Aita pystytetään sitomalla pylväät ristikkäisiin. Ne ovat yleisimpiä leikkipihoilla pitämään lapset turvassa. Voit myös käyttää niitä pitämään koiria ja kissoja poissa vihannesten siemenistä tai kukkapenkistä. Ne ovat halpoja ja helpoin sietää.
Ohut lanka
Tässä aidassa ohuet vaijeriliuskat on liitetty päihin ja keskelle. Ne ovat kannettavia ja ne voidaan taittaa käytön jälkeen. Se asennetaan upottamalla langan päät maahan. Se ei kuitenkaan ole vahva pelote, ja se voi olla tehoton suurten eläinten ja ihmisten torjunnassa.