Lyhyitä ideoita liike-elämän mainoslahjoihin? Tässä on mitä saat!

Lyhyitä ideoita liike-elämän mainoslahjoihin? Tässä on mitä saat!

Mainoslahjojen on tarkoitus auttaa markkinointia sekä sosiaalista vastuuta. Jos saat mahdollisuuden antaa ihmisille ilmaisia ​​esineitä, varmista, että ne ovat hyödyllisiä, hauskoja ja toimivat myös hyvinä markkinointityökaluina. Kukaan ei halua tylsää mainostuotetta, joka pysyy laatikossa eikä koskaan tee sitä ulkona. Hauskaa pitäminen ja ainutlaatuiset liiketoiminnan mainoslahjat pitävät työntekijät motivoituneina ja keskittyvinä. Varmista, että budjetoit mainostuotteita, joita voidaan käyttää, välittää ja motivoida ihmisiä sillä välin. Seuraavassa on joitain ehdotuksia tällaisista lahjoista.
• Työntekijän lahjat
Työntekijät työskentelevät ahkerasti joka päivä, joten he ansaitsevat hyviä tarjouslahjoja. Sinulla voi olla räätälöityjä esineitä, jotka ovat hyödyllisiä heille, kuten alumiiniset vesipullot, kankaalle taitettavat tuolit, rantapyyhkeet, kahvimukit ja kaikki mitä he voivat käyttää päivittäin. Voit myös sisällyttää kristallilahjoja niille, jotka ovat toimineet poikkeuksellisen hyvin. Sinulla voi olla kaiverrettuja huiluja, kulhoja, kukkamaljakoita, pikareita, maljoja ja juomapakkauksia.
• Lahjat asiakkaillesi
Muista, että asiakkaasi ovat vastuussa kaikesta ilmaisesta mainonnastasi. Jos pidät heistä onnellisia, ylläpidät ilmaista markkinointia. Asiakaslahjojen kanssa ei kuitenkaan pidä mennä yli laidan. Asiakkaille tarvitset pienen budjetin hyödyllisten tuotteiden massatuotannon. Näitä ovat t-paidat, kangaskangat, rantapallot, baseball-hatut, muoviset vesipullot, muoviset pikarit ja monet muut. Varmista, että heillä on strateginen markkinointitulostus.
• Executive-mainoslahjat
Jos annat mainoslahjoja korkean tason johtajille, varmista, että lahjat eivät näytä halvoilta. Etsi kristallitavaroita, jotka voidaan räätälöidä johtajien mukaan. Sinulla voi olla joukko juoma-annoslautasia, joissa on huilut, pikarit ja juomasäiliö. Pyydä heitä kaiverramaan tyylikäs painatus. Voit myös hankkia heille huippuluokan kristallipalloja koristamaan heidän toimistonsa tai esityksensä kotona. Varmista, että heillä on tietoa yrityksestä. Voit laittaa niihin logon, saalislauseita tai liikemotto.