Laitteet ja tekniikka, jotka huolehtivat kotitöistäsi nukkuessasi

Laitteet ja tekniikka, jotka huolehtivat kotitöistäsi nukkuessasi

Teknologian ideana on helpottaa elämäämme, ja parhaimmissa tapauksissa tämä tarkoittaa, että voimme nukkua tai vain rentoutua, kun kaikki työpaikat, joita emme halua tehdä, on ulkoistettu koneille tai verkkoon. Tämä on jotain, josta on tulossa yhä enemmän normi useissa tehtävissä ja konteksteissa, ja jos tiedät oikeat tekniikat, voit saada tekniikkaa tekemään melkein kaikki likainen työsi. Lue ja katsomme joitain esimerkkejä laitteista ja tekniikoista, jotka tekevät työtäsi kotona, joten sinun ei tarvitse.
Robottipölynimuri
Ehkä ilmeisin esimerkki koneesta, joka automatisoi kerran työlästä työtä, on robottipölynimuri. Nämä pienet asiat ajavat mielellään kotisi ympäri antureilla, jotta vältetään jumittuminen tai kaatuminen, ja puhdistavat sitten pudotetut muruset tai karvat matkan varrella. Tämä ei ole perusteellisin puhdas varma, ja ne ovat hieman kalliita, mutta ne voivat auttaa pitämään kotisi paljon hyväksyttävämmällä puhtaudella, kun et tee … mitään.
Robottiruohonleikkuri
Aivan kuten voit hankkia robottipölynimureita, seuraa, että sinun pitäisi pystyä hankkimaan myös robottiruohonleikkurit. Ja mitä tiedät, voit! Nämä ovat jälleen koneita, jotka ohjaavat antureita puutarhan ympärillä leikkaamaan nurmikkoa, kun siemailet mojitoa (tai valitsemaasi juomaa) auringossa. Ne ovat kuitenkin melko kalliita kuin robottipölynimurit …
Robottiikkunoiden puhdistusaine
Robottipuhdistusaineiden trilogian loppuun saattamiseksi on robottiikkunoiden puhdistusaine. Tämä tekee jälleen saman asian, mutta tällä kertaa käyttää Spider-Man-taitoja pysyäksesi ikkunassa ja ajaessasi pesemällä sitä puolestasi. Ne näyttävät hämmästyttäviltä ja he voivat suorittaa melko vaikuttavan työn, joka voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
Astianpesukone
Tämä ei ehkä ole mielenkiintoisin esimerkki koneesta, joka tekee työnne puolestasi, mutta olisit yllättynyt siitä, kuinka moni ihminen ei silti halua käyttää sitä. Tämä tuntuu pelkkältä hulluudelta, kun ajattelet kaikkia tunteja, jotka voit säästää pesemällä joka vuosi. Ja mikä vielä parempaa: astianpesukoneen käyttö tarkoittaa, että sinulla on jonnekin pinota likaiset lautaset sinne, missä ne eivät tee koko keittiöstäsi inhottavaa tai estäisi pesua.
Höyrylaiva
Tämä ei tee silitystäsi kokonaan puolestasi, mutta se varmasti tekee siitä paljon helpompaa antamalla sinun vain osoittaa suutinta vaatteisiisi sen sijaan, että seisoisit silityslaudalla tuntikausia. Nämä ovat suhteellisen edullisia ja voivat saada rypyt pois paidastasi alle minuutissa useimmissa tapauksissa. He työskentelevät myös verhoille ja huonekaluille!
Nurmikon sprinklerit
Nurmikon ja kasvien kastelun ongelma on se, että on aivan liian helppoa vain unohtaa ja antaa koko kasvillesi kuolla kuivumisesta. Maanalaisen sprinklerijärjestelmän avulla sinulla ei ole sitä huolta ja puutarhasi tulee
Automaattinen kanin syöttölaite
Ruohon antaminen kuivua on yksi asia, mutta unohtaa ruokkia kani on aivan toinen asia. Onneksi tämä voidaan automatisoida myös automaattisella kanin syöttölaitteella. Voit saada kaikenlaisia ​​automaattisia lemmikkieläinten syöttölaitteita…
Virtuaaliassistentti
Talon ympärillä on paljon fyysisiä töitä, mutta entä hallinnolliset tehtävät? Virtuaaliavustajan avulla voit palkata henkilön tai tiimin kiireellisiin puheluihisi, löytää sinulle halvemman energiantuottajan, vaihtaa pankkitasi ja muuta.
3D tulostin
Ei ilmeinen esine, jota käytetään kotitöihin, mutta itse asiassa 3D-tulostin voi tehdä useita niistä. Tämä voi tulostaa kaiken tarvitsemasi, mukaan lukien varaosat, ruuvit, työkalut ja kaikenlaisia ​​asioita, joita tarvitset kodin ympärillä, mikä säästää matkaa paikalliseen DIY-myymälään. Ne voivat jopa korvata rikkoutuneet astiat …