5 tärkeää asiaa jokaisessa kotitoimistossa tulisi sisältää, jos yrität johtaa yritystä

5 tärkeää asiaa jokaisessa kotitoimistossa tulisi sisältää, jos yrität johtaa yritystä

Pienyrityksiä syntyy joka päivä, ja paljon niitä hoidetaan kotitoimistoista. Jos olet yksi niistä onnekkaista ihmisistä, jotka pääsevät töihin kotoa päivittäin, sinun on silti asennettava toimisto oikein, joten aiomme tarkastella muutamia tärkeitä asioita, jotka jokaisen kotitoimiston tulisi sisältää.

Lopullinen tuoli

Tämä saattaa olla tärkein ostosi, jonka olet koskaan tehnyt, koska vietät melkein joka päivä sekunnin työtuolissasi työaikana. Et varmasti halua olla epämukava, kun yrität työskennellä, koska olet paljon vähemmän tuottava. Jos odotat innolla istumista tuolissasi joka aamu, olet innoissasi aloittamaan päivän. Testaa mahdollisimman monta tuolia ja valitse se, jonka uskot vievän tuottavuutesi seuraavalle tasolle.

Paljon seinätilaa

Jos sinulla on paljon seinätilaa, olet onnea, koska voit tehdä niin monia asioita. Voit ripustaa hyllyt, joihin voit pitää tietyt asiat aina ulottuvilla. Älä unohda ripustaa jättimäistä taulua, koska ne sopivat erinomaisesti kaikkien ajatuksiesi kirjoittamiseen, ja voit kirjoittaa tehtäväluettelosi siihen ennen kuin aloitat työskentelyn joka päivä. Voit myös kiinnittää maalauksia ja valokuvia perheestäsi auttamaan sinua pysymään luovina ja motivoituneina, kun tunnet itsesi alamäeksi.

Mahdollisimman paljon luonnonvaloa

Yritä työskennellä toimistossa, jossa on vähän luonnonvaloa, ja lopulta alkaa tuntua, että työskentelet luolassa. Asiat muuttuvat, kun sinulla on iso ikkuna, koska paljon enemmän luonnonvaloa täyttää huoneen ja se nostaa mielialaasi helposti. Voit myös katsoa ulkopuolelle ja ihailla luontoa, jota et voi tehdä, jos sinulla on vain pieni ikkuna huoneen nurkassa. Jos aiot työskennellä siellä pitkällä aikavälillä, sinulla voi olla jopa suurempi ikkuna, jos se on budjettisi rajoissa.

Ylimääräinen tietokonenäyttö

Syynä siihen, että sisällytän tämän luetteloon, johtuu siitä, että useimmat ihmiset eivät tiedä, kuinka paljon hyötyä he saavat siitä, että heillä on kaksi näyttöä, jos he työskentelevät tietokoneella koko päivän. Se, että voit vaihtaa näyttöjen välillä sekunneissa, tarkoittaa, että saat paljon enemmän työtä. Voit myös asettaa yhden tekemään tutkimusta kirjoittaessasi toisella näytöllä. Etuja on paljon enemmän, mutta päivän päätteeksi kaikki riippuu siitä, missä teollisuudessa olet ja mitä todella teet.

Muutama arkistokaappi

Viimeinen asia mitä tarvitset on kadottaa tärkeät tiedostot, koska tuhlaat tuntikausia etsimällä niitä, joten tarvitset yhden tai kaksi arkistokaappia, jotta kaikki pysyisi järjestyksessä. Voit viettää vähän aikaa niiden lajittelemiseen, jotta tiedät minne kaikki menee. Kävele kaappeissa ovat hienoja ja toivottavasti sinulla on sellainen kotitoimistossasi, koska pystyt pitämään arkistokaapit sisälläsi, ja se antaa sinulle silti runsaasti tilaa liikkua, vaikka toimisto olisi pieni.